April 10, 2020

  Novice

  Slovenija
  Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

  Malce nenavadno bi bilo, če bi Emkej, dotično pesem in videospot izdal katerikoli drugi mesec v letu! 

  Naslov njegovega novega singla je namreč "Avgusta". S singlom vred pa so z ekipo Roots In Session pripravili tudi reggae obarvano različico te pesmi, ki si jo lahko brezplačno prenesete na njihovem Soundcloud profilu!

  Adijo turistična pašteta, frigani kalamari, gemišt, prevelik flamingo, albanski sladoled in popolni Instagram kadri! Čas je, da “odkropamo" sliko in se vrnemo v realni svet.

  Slovenija
  Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

  Platforma Massive!, v sklopu katere deluje založba Massive! Sound records, nam je pripravila novo izdajo. Po prvencu, ko je glasbo prispeval Koneski z svojim EP-jem The Story of Dying Sun, nam tokrat predstavljajo glasbo, ki jo je za njih ustvaril Satta Yard. Na izdaji najdete Ambush in verzijo. Gre za militantno stepper usmerjeno produkcijo s katero nadaljuje zastavljen cilj, to je glasba za sound systeme s poudarkom na basu. 
   

  Satta Yard - Ambush   

   

  Koneski - The Story of Dying Sun

   

   

   

   

   

  Platformi MASSIVE! in vsem njihovim projektom, lahko sledite na spodnjih povezavah:

   

  FACEBOOK

  INSTAGRAM

  SOUNDCLOUD

  BANDCAMP

  Slovenija
  Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

  Ras Levi je razveselil svoje sledilce in izdal nov mikstejp, ki ga najdete na njegovem SoundCloud profilu. Nosi nedvoumen naslov Too Much Gun A Burst in je sestavljen v njegovem značilne roots reggae stilu z glasbeniki kot so Dambala, 10ft Ganja Plant, Wailing Souls, The Beatitude, Crasher, Barry Brown, delroy Williams, Prince Far I, Congo Ashanti Roy in mnogi drugi. Vse, kar vam preostane je klik na spodnjo povezavo in prijetno poslušanje.

   

   

  Slovenija
  Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

  Po dolgi in težki bolezni je umrl glasbeni menedžer in piarovec Sandi Maver.


  »Altermanager« kot so ga nekoč poimenovali v Mladini, je v svoji bogati karieri skrbel za mnoge glasbenike tako iz alternativne kot tudi iz »mainstreamovske« glasbene scene.


  Dubioza Kolektiv, Elvis Jackson, Sell Out, S.A.R.S., RootsInSession ter mnogi drugi bendi in kolektivi so v svoji glasbeni karieri sodelovali z Mavrom, soustvarjal pa je tudi glasbeni program za festivalu Lent in skrbel za obveščanje javnosti o mednarodnem reggae festivalu Overjam.


  S Sandijem je slovenska javnost izgubila enega izmed prvih in zelo pomembnih glasnikov reggae glasbe, saj je veliko slovenskih medijev aktualne novice dobilo prav od njega.

   

   

   

  Pravijo, da vsak dvakrat umre. 
  Prvič, ko duša zapusti telo
  in drugič, ko nekdo
  zadnjič izgovori tvoje ime, 
  ko vsi spomini nate zblede.

  V srcih naših, vedno bo mesto za-te! 
  Hvala ti za vse!


   

   

  Slovenija
  Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

  Prav ste prebrali! Po tem, ko smo v sodelovanju z Overjam Festivalom podarili vstopnici, vam sedaj v sodelovanju z gostinskim ponudnikom Super Pšanc, ki bo prisoten na festivalu, podarjamo zastonj sladoled! ZAKAJ? Ker se trudimo svojim sledilcem ponuditi le najboljše! ZATO!

   
  REGGAE PSANC WEB banner brez  Vsi moramo jesti na festivalih, kajne? Naš portal vam ne pravi, kje morate jesti, niti kaj! Vam pa zaupamo, da vam pri Super Pšancu v sodelovanju z nami, poleg obroka ponudijo tudi zastonj sladoled. Gre za preverjenega ponudnika, ki na Overjam Festivalu ni prisoten prvič in za ponudnika, kateri jamči za najvišje standarde priprave in same kvalitete. 
  pšancokroh  Samo podjetje deluje od leta 2012. Njihova glavna dejavnost je prehrana, poskrbijo pa lahko tudi za kompletno gostinsko ponudbo. V njihovi ponudbi lahko najdete pester asortima, ki obsega vse od burgerjev, piščanca, tortilje, medaljonov, krompirčka, solat, sladoleda... Njihova posebnost je pečenje pod pritiskom, kjer se absorbira 50% manj maščob kot pri običajni pripravi in paniranje s posebno hrustljavo panado, ki NE vsebuje jajc, niti drobtin. Najdete jih na Brezovici, na izvozu iz avtoceste, kjer hitro vidite njihov paviljon.  ------> Tukaj

   

   

  paviljon psanc

   

  Kako do gratis sladoleda? 

   

  Zadeva je sila enostavna. Ob nakupu z vključno 8 € pri omenjenem ponudniku Super Pšanc vam pripada zastonj "Reggae.Si" sladoled. Preprosto kajne? Torej ob vsakem burgerju, testeninah ter marsičemu drugemu v ponudbi, vam podarimo porcijo točenega sladoleda! Zakon kajne?! Sedaj veste, ko boste razmišljali kam na kosilo ali zajtrk in bi poleg še zastonj sladoled, se vidimo v slovenski vasi pri Super Pšancu, kjer bodo poskrbeli tudi za prijeten ambient, prav tako pa ne bo manjkalo dobre reggae glasbe. POSKRBLJENO BO TUDI ZA VEGETERJANCE!

  velika slide gelato soft(slika je simbolična)

   

  © 2018 Reggae.si. All Rights Reserved. Designed By Marcel Šalej
  Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.