Januar 28, 2020

  Slovenija

  Slovenija
  Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

  Po dolgi in težki bolezni je umrl glasbeni menedžer in piarovec Sandi Maver.


  »Altermanager« kot so ga nekoč poimenovali v Mladini, je v svoji bogati karieri skrbel za mnoge glasbenike tako iz alternativne kot tudi iz »mainstreamovske« glasbene scene.


  Dubioza Kolektiv, Elvis Jackson, Sell Out, S.A.R.S., RootsInSession ter mnogi drugi bendi in kolektivi so v svoji glasbeni karieri sodelovali z Mavrom, soustvarjal pa je tudi glasbeni program za festivalu Lent in skrbel za obveščanje javnosti o mednarodnem reggae festivalu Overjam.


  S Sandijem je slovenska javnost izgubila enega izmed prvih in zelo pomembnih glasnikov reggae glasbe, saj je veliko slovenskih medijev aktualne novice dobilo prav od njega.

   

   

   

  Pravijo, da vsak dvakrat umre. 
  Prvič, ko duša zapusti telo
  in drugič, ko nekdo
  zadnjič izgovori tvoje ime, 
  ko vsi spomini nate zblede.

  V srcih naših, vedno bo mesto za-te! 
  Hvala ti za vse!


   

   

  Slovenija
  Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

  Prav ste prebrali! Po tem, ko smo v sodelovanju z Overjam Festivalom podarili vstopnici, vam sedaj v sodelovanju z gostinskim ponudnikom Super Pšanc, ki bo prisoten na festivalu, podarjamo zastonj sladoled! ZAKAJ? Ker se trudimo svojim sledilcem ponuditi le najboljše! ZATO!

   
  REGGAE PSANC WEB banner brez  Vsi moramo jesti na festivalih, kajne? Naš portal vam ne pravi, kje morate jesti, niti kaj! Vam pa zaupamo, da vam pri Super Pšancu v sodelovanju z nami, poleg obroka ponudijo tudi zastonj sladoled. Gre za preverjenega ponudnika, ki na Overjam Festivalu ni prisoten prvič in za ponudnika, kateri jamči za najvišje standarde priprave in same kvalitete. 
  pšancokroh  Samo podjetje deluje od leta 2012. Njihova glavna dejavnost je prehrana, poskrbijo pa lahko tudi za kompletno gostinsko ponudbo. V njihovi ponudbi lahko najdete pester asortima, ki obsega vse od burgerjev, piščanca, tortilje, medaljonov, krompirčka, solat, sladoleda... Njihova posebnost je pečenje pod pritiskom, kjer se absorbira 50% manj maščob kot pri običajni pripravi in paniranje s posebno hrustljavo panado, ki NE vsebuje jajc, niti drobtin. Najdete jih na Brezovici, na izvozu iz avtoceste, kjer hitro vidite njihov paviljon.  ------> Tukaj

   

   

  paviljon psanc

   

  Kako do gratis sladoleda? 

   

  Zadeva je sila enostavna. Ob nakupu z vključno 8 € pri omenjenem ponudniku Super Pšanc vam pripada zastonj "Reggae.Si" sladoled. Preprosto kajne? Torej ob vsakem burgerju, testeninah ter marsičemu drugemu v ponudbi, vam podarimo porcijo točenega sladoleda! Zakon kajne?! Sedaj veste, ko boste razmišljali kam na kosilo ali zajtrk in bi poleg še zastonj sladoled, se vidimo v slovenski vasi pri Super Pšancu, kjer bodo poskrbeli tudi za prijeten ambient, prav tako pa ne bo manjkalo dobre reggae glasbe. POSKRBLJENO BO TUDI ZA VEGETERJANCE!

  velika slide gelato soft(slika je simbolična)

   

  Slovenija
  Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

  Nagradna igra ZASTONJ na OVERJAM FESTIVAL z REGGAE.SI portalom je zaključena!


  Komu je bila namenjena sreča in je čigavo ime se je izpisalo na dobitnem listku, si lahko pogledate v priloženem posnetku! Hvala vsem za sodelovanje.

  Vsem, ki vam tokrat sreča ni bila naklonjena, brez skrbi, čez nekaj dni ponovimo nagradno igro in podelimo še eno, tokrat zadnjo vstopnico! Do takrat pa lahko sodelujete za zastonj vstop na koncert INNER CIRCLE v Kranju. Vse podrobnosti najdete TUKAJ 

     Vse podrobnosti o nagradni igri najdete na  TUKAJ

  Slovenija
  Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

  Reggae.Si portal vam skupaj z Overjam Festivalom omogoča zastonj vstopnico za celoten festival! 

   

   

  Ker je Overjam Festival oddaljen le še slabe 4 tedne, in ker se vedno najde nekdo, ki čaka na vstopnico do zadnjega dne, z veseljem le-to enemu izmed naših sledilcev podelimo. Vse, kar je potrebno storiti je na Facebook objavi (pod tem besedilom) označiti prijatelja, za katerega veste, da odlaša do zadnjega in ga tako spomnite, da si naj kupi vstopnico in se vam pridruži v Tolminu. Lahko pa tako tudi nekomu podarite vstopnico in tako bosta lahko uživala skupaj.Torej, označi (tag) prijatelja v Facebook objavi pod besedilom in drži pesti, da v sredo 20.6. izžrebamo morda prav tebe ali prijatelja, ki si ga označil. 

   

   

   

   

  NAMIG: Večkrat, kot vidimo vaš ime med komentarji, več možnosti v žrebu imate.

  OJ 2018 FB 1800x1200

   

  Overjam Reggae International Festival nas vsako leto razveseljuje z ritmi reggae glasbe, v eni izmed najlepših dolin v naši državi. Letošnjo že sedmo edicijo so organizatorji prestavili na začetek festivalskega dogajanja v Tolminu. Tako bomo reggae ljubitelji svoje domače "festivalske počitnice" letos imeli že med 10. in 15. julijem. Samo prizorišče se bo za obiskovalce odprlo že 8. julija. Festivalski program bodo v torek, 10. 7., in v sredo, 11. 7., na Sotočju prevzeli sound systemi in selektorji, festival pa bo v polnem pogonu od četrtka, 12. 7. do sobote, 14.7. Poleg glasbenega dogajanja organizatorji pripravljajo tudi več delavnic z animacijsko-ustvarjalnim programom, kot je OVERJAM4KIDZ ali pa izobraževalni program OVERJAM UNIVERZA. Delavnica Overjam4Kidz bo najmlajše zabavala med 10. in 14. 7. od 11.00 do 16.00 ure, ostale delavnice pa bodo na sporedu v jutranjem času na festivalski plaži. Med drugimi tudi plesna delavnica, ki jo bosta vodili naša koreografinja in plesalka SHEE ter RYAH iz Italije. Izobraževalni program Overjam Univerze, bo letos prevzel Mr. David Katz. Vse kar morate vedeti o letošnjem festivalu smo vam pisali TUKAJ.


  timetablev4 1

   

  PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE

  1. Splošne določbe 

  Organizator nagradne igre “ZASTONJ na OVERJAM FESTIVAL z REGGAE.SI portalom”, je Reggae,si,(v nadaljevanju: organizator). Nagradna igra poteka od 16. junija pa do vključno 19. junija 2018 na. Nagradna igra ni sponzorirana s strani Facebooka in ni povezana s Facebookom kot podjetjem. Vse informacije, ki jih uporabnik posreduje v igri, prejme organizator nagradne igre.

  2. Pogoji sodelovanja v nagradni igri

  V nagradni igri lahko sodelujejo državljani Republike Slovenije (fizične osebe). Mlajši od 18. let morajo pridobiti dovoljenje staršev za sodelovanje v nagradni igri. V nagradni igri bodo sodelovali vsi, ki se pridružijo Facebook strani https://www.facebook.com/Reggae.Si/ ali pa so že pridruženi.

  3. Potek nagradne igre in razglasitev nagrajencev

  V komentarju označi prijatelja in sodeluj za zastonj vstopnico za Overjam Festival 2018. Organizator bo izbor objavil na časovnici svojega Facebook profila. Z pravilnim komentarjem izpolnjuješ pogoje za sodelovanje v nagradni igri.

  V torek, 19.6.2018 23.59h se nagradna igra konča in v sredo 20.6.2018 bomo razglasili naključno izžrebanega nagrajenca/ko, ki bo prejel nagrado.

  Vsi sodelujoči se s sodelovanjem v aplikaciji strinjajo, da lahko objavimo njihovo ime iz profila s katerim ste sodelovali v nagradni igri, na Facebook strani https://www.facebook.com/Reggae.Si/, in na spletni strani www.reggae.si

  4. Rezultati žrebanja, nagrade in prevzem nagrad

  Vsi nagrajenci bodo objavljeni na Facebook stranihttps://www.facebook.com/Reggae.Si/. Pred izročitvijo nagrad mora organizator s strani nagrajencev v roku treh (3) dni po razglasitvi prejeti potrebne osebne podatke :Facebook uporabniško ime, ime in priimek, email naslov.

  Posredovanje vseh teh podatkov na mail je pogoj za izročitev nagrade prejemniku.

  Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, nagrade niso prenosljive, zamenjava nagrade ni mogoča. 

  Nagrade:

  Zastonj vstopnica za Overjam Festival 2018 prevzamete na vhodu festivala. 

  6. Odgovornost

  Organizator ne nosi nobene odgovornosti, niti ne sodeluje v sporih glede lastništva izžrebanih nagrad. Vsi spori, povezani s pravicami okrog lastništva izžrebanih nagrad, ne bodo imeli nobenega vpliva na pravilo, da organizator dodeli nagrado tisti osebi, ki je organizatorju poslala svoje podatke v skladu s temi pravili. Organizator bo nagrado v skladu s pravili izročil osebi uporabnika oz. njeni uradno pooblaščeni osebi, katere podatki bodo navedeni v elektronskem sporočilu, ki ga organizator prejme od nagrajenega. Organizator ne prevzema nobene in nikakršne odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema in koriščenja nagrade, s čimer se sodelujoči s pristopom k tej nagradni igri izrecno strinjajo. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje družabnega omrežja Facebook ter posledice nedelovanja, ne glede na razloge nedelovanja. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje ali nepopolno delovanje elektronske pošte in internetne povezave sodelujočega ali nedelovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe ali neznanja uporabe storitev. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), organizator lahko odpove nagradno igro. O tem mora prek medijev obvestiti udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za morebitno nastalo škodo.

  7. Pravila nagradne igre

  S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci potrjujejo, da so seznanjeni s temi pravili in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradne igre bo organizator sodelujoče obveščal z objavami na Facebook strani https://www.facebook.com/Reggae.Si/ vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca.

  9. Varovanje osebnih podatkov

  Organizator bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izročitve nagrade. Organizator se zavezuje, da podatki, ki jih bodo nagrajenci posredovali, ne bodo predani v roke tretji osebi ali kakorkoli drugače uporabljeni v nasprotju z zakonodajo Republike Slovenije, razen če je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre oz. neposrednega trženja.

   

  Slovenija
  Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

  Za poletje 2018 nam slovenska reggae skupina Siti Hlapci pripravlja reggae/soul/rap posladek v obliki mednarodnega glasbenega projekta, ki sovpada z njihovo 20. obletnico delovanja. Skupina Siti Hlapci predstavlja sodelovanje z jamajškimi super-talenti Italee Watson, Nadirah X in Israel Voice. Celotna ideja je bila rojena v Kingstonu, leta 2017; kjer je Tadiman, vodilni vokalist Sitih Hlapcev, nastopal z Italee in njeno posadko - "The Circle of the Brethren's". Po obisku na Jamajki je Tadiman gostil Italee na svoji poletni turneji leta 2017, kjer je nastopila na mnogih koncertih in platformah v Sloveniji in Avstriji.


  siiiri

   

   

   

   Italee je nastopila tudi na multi-platinastemu albumu "Hot Shot", pevca Shaggy-a, ki se je prodajal v milijonskih nakladah. Skupaj pa sta tudi nastopila na vseh največjih reggae odrih širom sveta. Skupaj z Italee pride v našo deželo tudi plesalka Taiye Wilson, ki bo dodala globino nastopu s svojim plesom.


  Italee

   

  https://youtu.be/HpGkjK3jj28

   

  Nadirax X velja za eno najbolj talentiranih Hip-Hop glasbenic iz Jamajke. Sodelovela in nastopala je z zvezdniki kakršni so Jimmy Cliff, Dave Stewart (Eurythmics) Mick Jagger, Annie Lennox, Sly & Robbie, ... Prav tako ste lahko njeno glasbo slišali v filmih kot so Lara Croft Tomb Rider:_ The Cradle of Life in Alfie, za katerega je tudi dobila "Golden Globe" nagrado. Morda ste jo ujeli v reklami za Coca-Colo, Nokio ali pa Greenpeace. 

   

  nadz

   

   

   

  Na svojem prvem popotovanju v Kingston je med druženjem z Earl "Chinna" Smith-om, Tadiman spoznal glasbenika Isreal Voice-a. Ta vam bo predstavil svojo glasbo, nesporen talent in tudi unikatni stil. Israel Voice je enden najzanimivejših prihajajočih talentov nove generacije, ki z velikimi koraki stopa na pot prepoznavnosti.

   

  iiiisrae

   

   

   

   

  Booking je mogoč z različnimi kombinacijami omenjenih glasbenikov, več info  dobite na naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  © 2018 Reggae.si. All Rights Reserved. Designed By Marcel Šalej
  Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.