Julij 03, 2020

  Slovenija

  Slovenija
  Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

   

  Kranjska reggae zasedba Raggalution se po nekaj mesečnem premoru vrača na slovenske odre.

  Kot so nam povedali člani zasedbe, so imeli sedaj skoraj tri mesečno koncertno pavzo, malce so si oddahnili tudi od intenzivnega dela z bendom. Seveda pa v  tem času niso počivali, ampak so pripravljali nov material za njihov drugi album.

  Izid drugega albuma napovedujejo enkrat spomladi, kateremu najverjetneje sledi tudi turneja:

  »Naš plan je pozimi posneti nov album, ki bo predvidoma dokončan enkrat spomladi. Ne dajemo si nobenih časovnih omejitev, ker bi radi stvar izvedli kvalitetno, brez kompromisov. Tako, da mogoče bo nov album zunaj marca, mogoče maja, verjetno pa enkrat tam vmes. Naslednji teden se sicer vračamo na odre, ampak vsaj do novega leta bo to v omejeni kapaciteti, ker naš glavni fokus ostaja poliranje novega materiala.«

  Letošnji koncerti bodo mešanica prvenca ter novih skladb, ki bodo na drugem albumu:

  »Raggalution smo vedno igrali nove komade takoj, ko so bili vsaj približno pripravljeni za v javnost, tako da bomo tudi sedaj igrali svež material. Ker je drugi album že skoraj zaključen (kar se tiče delanja komadov) bodo naši koncerti sestavljeni približno pol iz prvega albuma in pol iz drugega. Bomo pa v sklopu teh 4 koncertov čisto premierno predstavljali 3 nove komade, ki so nastali med našo koncertno pavzo.

   

  DATUMI KONCERTOV:

      14.11. KLUB BAZA -AJDOVŠČINA

      20.11. KLUB SATCHMO -MARIBOR

      21.11. ROG LJUBLJANA

      11.12. KRANJ

   

  Slovenija
  Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
  Haris Pilton in MC Chakka Swraka predstavljata svoj projekt Kali Fat Dub ter material z prihajajočega albuma, ki bo izdan v oktobru.
   
  10.10. KOPER
  12.10. LJUBLJANA (Dub lab)
   

  "Naša glasba, je zrasla v rumenih zabojih, naloženih z težkimi zvočniki in prinese mešanico tistih starih srakinih navad: zbiranje, nabiranje, informiranje, opozarjanje, nastopanje, izmikanje, napadanje, skrivanje in petje… Odkrite vse o naši glasbi, razvadah, živalskih in človeških boleznih, temačni poeziji, vudu kuhinji in veliko, veliko več… Pogumno se podajte z nami skozi preplet disfunkcionalnih družin, prekinjenih stikov in nenavadne kreativne energije."

  Haris Pilton & Chakka Svraka (Kali Fat Dub)

  https://www.facebook.com/kalifatdub?fref=ts

   
   

   

  © 2018 Reggae.si. All Rights Reserved. Designed By Marcel Šalej
  Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.