SUMERR je jamajška umetnica, ki se je pred kratkim predstavila z debitantskim albumom DOWNS DISTRICT. Tokrat nam predstavlja drum'n'bass remiks pesmi Head Up, skupaj s Kumarjem.
Pevko smo vam na naših straneh že predstavljali, med drugim smo z njo opravili tudi intervju!

 

 
 

 

Živimo v času, ko je fraza "Keep ya head up" (glavo pokonci), dobila globlji pomen, kot kadar koli poprej. Znani po svoji podpori mladim in skupnosti na splošno predstavljajo najnovejši projekt v seriji remiksov. Tokrat sta Pier in Fu, znana kot RootsInSession Soundsystem združila moči s prikupno SumeRR in Kumarjem, ki se ga mogoče spomnite, ko je pred leti nastopil v Ljubljani, takrat še kot član zasede Raggin Fyah. Perfektna kombinacija unikatnega glasu, po katerem slovi SumeRR in energije, ki krasi RootsInSession dvojec, vas bo nedvomno spravilo v dobro in plesno razpoloženje.

Remiks se začne z originalnim uvodom, kjer SumeRR deli jasno sporočilo naj držimo glavo pokončno. Kratkemu uvodu sledi RootsInSession "drop" neposredno na drum'n'bass ritem, ki se nadaljuje z ukvirjenimi basovskimi linijami in nihanjem, medtem ko vokali SumeRR odmevajo v vaši glavi "Head Up, Head Up ..."

Kitarske vložke je odigral Matej Huljev in s tem dodal pravšnjo mero kitarskih rifov k remiksu. Za masterizacijo je poskrbel Filip Motovunski v svojem studiu v Zagrebu. Internacionalno sodelovanje, ki le še dokazuje, zakaj sta se uspela RootsInSession uspela obdržati na sceni 20 let!

 

 

Head Up remiks je namenjen vsem didžejem in selektorjem, ki radi mešajo različne zvrsti bas glasbe in podpirajo sound system kulturo. 


 

zvrst: reggae/drum'n'bass

 

založbal: VPAL Music

 

datum izdaje: 26.6.2020

 Povezave:

SumeRR
www.facebook.com/SumeRRofficial/
www.instagram.com/sumerrofficial/

Kumar
www.facebook.com/Kumarfyah/
www.instagram.com/kumarfyah/

VPAL Music
https://vpalmusic.com
www.facebook.com/VPALMusic
www.instagram.com/vpalmusic

Filip Motovunski
www.facebook.com/fmmastering/
www.facebook.com/filip.motovunski/
www.facebook.com/fmmastering/

Matej Huljev
www.instagram.com/huljev/

Tom Petruccelli (cover design)
https://twitter.com/tompetruccelli
www.instagram.com/tompetruccelli/

RootsInSession
www.facebook.com/RootsInSession/
www.instagram.com/rootsinsession_sound/