Glasgowčan Tom Spirals je spisal in posnel novo pesem skupaj s 4'20 Sound -om. Tokrat nam servirajo roots obarvano pesem, ki so jo poimenovali "If We Got Here Easy" 

 

 

Zgodba o nastanku pesmi se je začela kot preprosta akustična ljubezenska pesem, ki jo je Tom spisal med nedavno turnejo po Avstraliji. Kaj hitro je prerastla beležnico, ko je 4'20 Sound skupina ustvarila podlago. Projektu so se pridružili tudi T.K na dvojnem basu, Chelsea Sky-Easter in Empress Katia na back vokalih. 

Vse skupaj so posneli januarja letos (2020) v zaledju vznožja v pokrajini Northeren Rivers, Avstralija. Od takrat pa do izida je "bossman" 4'20 Sounda pilil in pripravil globoko, a nežno sproščujočo roots pesem. Vse skupaj se vrhunsko dopade z leno pretočnostjo rim ("flow" po domače) Toma, ki le še doda k toplini te pesmi. V njej nam Tom govori o potrpljenju in težavah, ki jih prinesejo turneje in nastopanje širom sveta v razmerja z bližnjimi. 

 

 

(Tom Spirals Facebook)

 

4'20 Sound in Tom Spirals so se prvič spoznali leta 2017 na mednarodno priznanemu Walk n Skank večeru, ki se odvija v Glasgowu. Naj še dodam, da so to večeri, ki jih soustvarja prav Tom. Od takrat naprej so ostali v stikih, kar je obrodilo sadove in tako so do danes skupaj nastopili že širom Evrope, Nove Zelandije in Avstralije. Z velikim navdušenjem vam predstavljam njihovo prvo skupno pesem "If We Got Easy".

 

 

 

 

 "Served with the recommend consumption guidelines of keep chilled and enjoy alongside a generous dose of sunshine."

 

 

 

 

 

 

https://www.the420sound.net/

https://www.tomspirals.com/
Preverite tudi zadnji članek o Tom Spiralsu:
http://reggae.si/index.php?option=com_content&view=article&id=598:tiberias-towa-meets-tom-spirals-flex-like-water-ep&catid=81&Itemid=686