Potrjeni prvi nastopajoči za OverJam 2020: Morgan Heritage, Anthony B, Hempress Sativa in Collie Buddz

 

 

OverJam International Reggae Festival nas je v preteklih dneh razveselil in objavil prve nosilce za letošnjo, že deveto edicijo festivala, ki se je zasidral v srca ljubiteljev reggae glasbe širom Evrope. Letos so ponovno malo priredili datum, in sicer bo OverJam 2020 potekal med 20. In 23. avgustom, na idilični lokaciji tolminskega Sotočja. 

Vsi do sedaj napovedani glasbeniki bodo prvič nastopali na OverJamu. Z izjemo Anthony B-ja vsi tudi prvič v Sloveniji. Le - ta obljublja, da bo na odru pustil svojo značilno energijo, ki bo nedvomno zašibila marsikatera kolena prisotnih deklet. Če bo Anthony B poskrbel za dobro voljo pri ženskemu delu publike, pa bo Hempress Sativa s svojim glasom in stasom poskrbela za moški del. Grammy zmagovalci izpred parih let Morgan Heritage, nam bodo predstavili njihov najnovejši album Loyalty med tem, ko se bo Collie Buddz sploh prvič predstavil v kateri izmed držav na Balkanskem polotoku.

 

 

Kot je v navadi, se bodo tudi letos zvrstili t.i. “Pre-partyji” širom Evrope. Lani ga v Sloveniji ni bilo, zato upamo, da letos nas razveselijo s kakšnim “domačim” dogodkom za ogrevanje! Prva OverJam Pre-Party zabava se je zgodila že 08.02.2020 v Italiji, naslednja bo že čez par dni v avstrijskem Innsbruck, od koder se seli nazaj v Italjo, kamor prideta celo Protoje in Lila Ike! Tudi letos je že dogovorjena zabava v Londonu in ne dvomimo, da bodo naznanili še kakšno!

 

Festivalske vstopnice za OverJam 2020 so že na voljo preko njihove uradne spletne strani ----->  https://overjam.meetme.pro/event/checkout?show_id=1&ticket_id=13

Trenutno še po ceni 105€, ki velja le do 18.8.2020 in vključuje kampiranje, tuše, polnjenje telefonov in vse administracijske stroške.

Več informacij o festivalu si lahko poiščete na njihovih uradnih spletnih socialnih omrežjih ali na njihovi spletni strani!