Večkrat nagrajeni bristolski MC in lastnik istoimenske založbe Gardna je nedavno izdal svoj največji projekt do zdaj. Njegov debitantski album ‘Good Time Not A Long Time’   je bil izdan 18.10.2109 in vključuje 12 originalnih pesmi in gostje, ki spadajo med samo smetano glasbene scene. 11.10.2019 je bila kot najavna pesem iz albuma izdana pesem, ki nosi isto ime kot album - ‘Good Time Not A Long Time’.
Kot producent se je pod album podpisal priznani Brad Baloo, si pa producentske pravice lastijo tudi Mungo’s Hi-Fi, Kreed, Coki, and Gold Dubs. ‘Good Time Not A Long Time Time' album uničuje klasične meje med žanri in vam predstavi fuzijo reggae, dub, grime, hip-hop ... in vseh glasbenih zvrsti vmes. Je že res, da je album prvenec za Gardno, a pohvali se lahko že s kar dolgim stažem, kjer je neštetokrat dokazal svoje znanje in talent v pisanju rim, Mcjanju, vodenju in povezovanju dogodkov in kot glasbenik na splošno. Vse to z majhno pomočjo glasbenikov Hollie Cook, Kiko BunEva LazarusOmarFoxDread MCCharli BrixRider Shafique in Taiwan MCja tudi suvereno dokaže. Pripravite se na učno lekcijo, kako združiti toliko žanrov na povsem všečen in "naraven" način, brez pretiravanj in z melodičnim sosledjem, ki vas bo pripravilo, da vstanete iz stolov in zaplešete. 

 

O ustvarjanju albuma je Gardna povedal:

“Hotel sem ustvariti album, ki da poslušalcem tako glasbeni kot lirični vpogled v to, kako je biti mlad fant, ki odrašča v Bristolu in potuje po svetu in nastopa tako pred, kot za sound systemom. Album izraža, kako je ljudem, ki so nekje kratek čas, a hočejo izkoristiti vsako sekundo in tam pustit najboljši možni vtis.
Večina pesmi je bila napisana na poti, med natrpanimi nastopi, v nočnih ali zelo zgodnjih urah po nastopih. V največje zadovoljstvo mi je, da sem imel privilegij sodelovati z veliko mojih glasbenimi vzorniki, kot tudi meni najljubšimi ustvarjalci. Njihova podpora meni je največja čast, ki sem jo lahko doživel! ''

 

Po skoraj 10 letih nastopanja in ustvarjanja si je Gardna ustvaril ime, ki je poznano tudi izven Britanske glasbene scene. Poleg tega, da je nastil tudi že v Sloveniji in je stalni gost na (ne več tako) bližnjem festivalu Outlook, se lahko pohvali z nastopi širom Evrope. Prav v tem trenutku pa je tudi na turneji, kjer promovira svoj album. Pot ga je zanesla tudi v daljno Avstralijo in Novo Zelandijo.


26th October – Stradbroke Island, Australia – Stradbroke Island
28th October – Byron Bay, Australia – Beach Hotel
1st November – Brisbane, Australia – Rumpus Rooms
8th November – Sydney, Australia – Tokyo Sing Song
10th November – Sydney, Australia – Jamaican Food Festival
15th November – Queenstown, New Zealand – Loco Cantina
16th November – Invercargill, New Zealand – The Looney
17th November – Raglan, New Zealand – Yot Club
29th November – Bridgewater, UK – Cobblestones
30th November – Barnstaple, UK – The Factory

 

 

Brez dvoma gre za enega bolj zanimivih umetnikov prisotnih na reggae in dub glasbeni sceni, katerega energija ne pusti nobenega ravnodušnega. Kar lahko poslušate na albumu in se odraža v njegovi glasbi, sta strast in predanost glasbi. V izdelek je vložil ves svoj trud in srce in si želi, da bi se mu vsi pridružili na popotovanju skozi najpestrejši del njegovega življenja do sedaj. Kdo je za?

 

Gardna

https://www.facebook.com/gardnauk/
https://twitter.com/gardnauk
https://www.instagram.com/gardnauk/
https://open.spotify.com/artist/4thIP9ruwthrnBaBU9Wz8U?si=deo3VC7QRvGGF2eZhCoWDw

 

SLK Associates

http://www.slkassociates.com/
https://www.facebook.com/slkassociates
https://www.instagram.com/slkassociates/
https://twitter.com/SLKAssociates