Kulturno društvo mladih Fobija, iz hrvaškega Umaga, že četrto leto zapored organizira glasbeno-umetniški festival Pandemonium. Letos bodo zavzeli Zlatorog plažo 8., 9., in 10. Avgusta. 

 

 

Poleg že uveljavljenih domačin in tujih glasbenikov, festival gosti in podpira tudi mlade in neuveljavljene hrvaške izvajalce, ki še iščejo svoj prostor na sceni. Poleg kvalitetnega glasbenega programa, Pandemonium festival predstavlja tudi druge aspekte urbane kulture, vizualne umetnosti in t.i. “Street arta” (ulične umetnosti).

 

 

V dnevne aktivnosti so vsako leto uvrščene edukativne dejavnosti, kot so brezplačne dejavnosti in predavanja na temo glasbe, urbane kulture, umetnosti, zdravilstva, … Obiskovalcem je na ta način ponujena razširjena paleta akrivnosti,, s katerimi se lahko zabavajo v sklopu festivala. Vsemu skupaj doda tudi atraktivna lokacija neposredno ob morju, kot tudi seveda BREZPLAČEN vstop in kampiranje, kar naredi ta festival edinstven. Tukaj bi še opozorili na zelo izvirno Facebook promocijo, katera se nam osebno zelo dopade! 

 

 

Torej, se vidimo na Pandemonium Festivalu 2019? Vse info najdete na Facebooku TUKAJ.