- DOG EAT DUB -

 

 

 

 

Dog eat Dub je nov videospot, ki nam predstavlja sodelovanje med Pablo Rasterjem in Hornsman Coyotom, iz prihajajočega se albuma "Sound Deliverance", ki bo izdan preko ODGprod, 17. 6. 2019!

Album lahko prednaročite na

https://pabloraster.bandcamp.com/album/sound-deliverance

- PABLO RASTER -

 

Pablo Raster je prisoten na reggae/dub sceni že leta, kot pevec, glasbenik, producent in DJ. V tem času je uspel razviti svoj slog, ki ga je opazil tudi širni svet. Njegova glasba je prilagojena sound system kulturi, ne le na “post Jamajški” eri težkih bass linij, ampak je možno slišati tudi vplive drugih glasbenih zvrsti, s katerimi je delal.

 

“Art of Dub” (2015) je bil njegov prvi solo album, ki ga je ustvaril kot producent. Vsebuje čisto dub glasbo, s katero je privabil k sodelovanju Dan I (Imperial Sound Army), Barry Isaacs, MeDill Lion Warriah, Sandro Paradisi, Natty Sly, Valentina Benaglia, … " Forever Dub" je bil izdan leto kasneje na “Elastica Records z gosti, kot so Fikir Amlak, Marcello Coleman, AntZoni Rubio, Zaira Zen, Sandro Paradisi, Luigi Leoni, Alessandro Musco. Pesem “Jump Up”, ki jo je ustvaril skupaj z Barry Issacom in Sandro Paradisi, je bil navdušujoč projekt, ki je bil izdan na 7” pod založbo Lion’s Way Records. Pesmi “Danger” in “Jah Kingdom”, kjer je gostoval tudi Ras Tinny, sta bile ponujene zastonj na znani francoski založbi ODGprod.

 

Njegov “live” dub set je mešanica elektronske produkcije začinjene z “delayi”, “reverbi”, sirenami in filtri, ki ustvarijo unikatno mešanico, ki jo je nemogoče postvariti dvakrat. Ko vidite energijo in poskočnost Pabla, ko nastopa, se ne morete upreti in še predno se zaveste, že plešete. Velikokrat nastopa z raznimi pevci, ki le še dodajo poseben čar k setom, ki jih izvaja Pablo. Kljub 18 letni prisotnosti na odrih se ne ustavlja in nadaljuje svoje poslanstvo v dub vodah.

 

 

 

Uradna spletna stran: www.odgprod.com- www.pabloraster.com

Facebook: www.facebook.com/pablorastermusic

YouTube: www.youtube.com/c/Pabloraster

Twitter: www.twitter.com/pabloraster

SoundCloud: www.soundcloud.com/pabloraster

BandCamp: www.pabloraster.bandcamp.com

Instagram: www.instagram.com/pablo.raster