Pripravila: V.V.

 

Na letošnji ediciji overjama se nam resnično obeta cela glasbena paleta. Pridružili se nam bodo nekateri stari mački, videli pa bomo tudi čisto nove obraze.i. Zemljo bodo zatresli Alborosie, Israel Vibration, Queen Ifrica in Junior Kelly kot vodilni predstavniki letošnjega festivala.

Na odru se bo predstavilo več kot 40 mednarodnih izvajalcev, med katerimi izstopajo evropski Zion Train, Cali P in Lion D in pa seveda Alborosie, ki bo s svojo skupino Shengen Clan, 25. obletnico praznoval z izidom novega albuma ’Unbreakable – Alborosie meets the Wailers United’. Preko oceana se nam bodo prismejali Israel Vibration, ki bodo svojo harmonično glasbo predstavili skupaj z ženstveno energijo Queen Ifrice, za prisotnost jamajških ritmov pa bosta poskrbela Junior Kelly in Ward 21. Za slovenski delež programa so letos povabili skupini Raggalution in KočevSka Orkestra, in dj. ekipe JamCoast crew, LjubljanJah Vibes, Dubtafari Sound in Roots Doughters.

 

Poleg odlične glasbene zasedbe na glavnem odru, bodo vsakdan festivala popestrili že znani prijatelji Overjama, ki se jim letos pridružujejo novi člani. Na plaži bo glasbeni program spremljal mnoge že ustaljene delavnice, pa naj bodo to tečaji in delavnice, otroški kotiček ali pa market, za lačne pa se bodo okoli vsakega vogala skrivale tudi raznovrstne kulinarične specialitete.

 

Pomemben poudarek na letos je tudi povečana skrb za okolje, še posebej ko govorimo o uporabi biorazgradljivih materialov in recikliranju. Na voljo bo tudi več raznolike veganske prehrane. Ker je lani po festivalu v kampu ostalo mnogo osamelih šotorov, imate letos “pozabljivci” možnost najeti ’kartent’, že postavljen šotor, iz 100% recikliranih materialov, ki je popolnoma pripravljen da odbije tako dež kot sonce, če si tega želiš.

 

 

Vse to se bo odvijalo na spektakularni lokaciji v bližini Triglavskega narodnega parka. Čist zrak, zelena drevesa in turkizna reka. Pravzaprav dve, festival se namreč odvija na bregovih, kjer se združita Tolminka in Soča. Nasmeh zagotovljen.

 

Vstopnice je možno dobiti na spletni strani MHShopa. Za celoten festival je cena 100€ + stroški,, dnevna karta pa šteje 39€ plus stroški. V primeru, da kupite 4 karte naenkrat, vam podarijo popust v višini 30€. Letos je na voljo tudi nova nadgradnja vstopnic ’Comfort Area’ (Zona udobja), s katero je omogočen dostop do notranjih prostorov z Wifi-jem, “Comfort Bara”, notranjih stranišč, lažjega dostopa do glavnega odra ter parkirišč z zelo hitrim dostopom do festivala in do mesta.

 

Fotogalerije Overjam 2018:

PreParty:  https://www.facebook.com/Reggae.Si/photos/?tab=album&album_id=1388219461321933

1. Dan: https://www.facebook.com/Reggae.Si/photos/?tab=album&album_id=1388332641310615

2. Dan: https://www.facebook.com/Reggae.Si/photos/?tab=album&album_id=1388380447972501

3. Dan: https://www.facebook.com/Reggae.Si/photos/?tab=album&album_id=1388518561292023

4. Dan: https://www.facebook.com/Reggae.Si/photos/?tab=album&album_id=1388581287952417

5. Dan: https://www.facebook.com/Reggae.Si/photos/?tab=album&album_id=1388671187943427

 

 

Vse informacije so na voljo na www.overjamfestival.com.Povezave:

INFORMACIJE: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

A2018 AFTERMOVIE: https://youtu.be/huHALOSO0Jo

URADNA STRAN: https://overjamfestival.com

VSTOPNICE IN promo material: https://mhshop-online.com/

FACEBOOK DOGODEK: http://bit.ly/Overjam2019FBEvent

2018 HIGHLIGHTS: http://bit.ly/Overjam2018-Highlights