Po treh letih dobrega spanca se je zasedba GOOD VIBRATIONS prebudila in naznanila predstavitev avtorskega prvenca z naslovom: Newly Crowned Hope. Na uvodnem koncertu 20. aprila 2019 v Channel 0 na Metelkovi se nam bo 9-članska zasedba predstavila z nekaj skladbami iz prej omenjenega EP-ja, obljubljajo pa tudi nekaj večnih reggae poslastic za brezskrbno pozibavanje in v slogu praznovanja 4/20.
Na novo okronano upanje v pomlad nam z dobro mešanico jazza in reggaeja zagotovo ne uide!
Za ogrevanje in zabavo po koncertu bo poskrbel Ras Levi s svojo roots reggae selekcijo.Portal Reggae.Si pa v sodelovanju z Good Vibrations in Kud Channel 0 podarja prav lepe nagrade vsem, ki nam odgovorite na vprašanje, ki ga je postavil Pepi in označite še nekoga, ki ga želeli pripeljati s seboj! Vse to na spodnjo originalno Facebook objavo!

Časa imate do petka 19.4. 23:59. V soboto objavimo 2 nagrajenca! Eden dobi 2 vstopnici + Majico + custom Ziggi papirčke, drugi,  pa 2 vstopnici + Cd Newly Crowned Hope + Custom Ziggi papirčke! Več informacij o nagradni igri najdete na dnu članka! NAGRADNO VPRAŠANJE:Namig: Če ne veste točnega odgovora, vas morda v žreb spravi tudi najbolj inovativen! Sodeluje le tisti, ki odgovori, oseba, ki je označena v komentarju ne sodeluje v žrebu!
POVEZAVA DO DOGODKA:

https://www.facebook.com/events/808271689529413/

 

 

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE

1. Splošne določbe 

Organizator nagradne igre “Good Vibrations nagradna igra ”, je Reggae,si,(v nadaljevanju: organizator). Nagradna igra poteka od 16. APRILA pa do vključno 19. APRILA 2019. Nagradna igra ni sponzorirana s strani Facebooka in ni povezana s Facebookom kot podjetjem. Vse informacije, ki jih uporabnik posreduje v igri, prejme organizator nagradne igre.

2. Pogoji sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri lahko sodelujejo državljani Republike Slovenije (fizične osebe). Mlajši od 18. let morajo pridobiti dovoljenje staršev za sodelovanje v nagradni igri. V nagradni igri bodo sodelovali vsi, ki se pridružijo Facebook strani https://www.facebook.com/Reggae.Si/ ali pa so že pridruženi.

3. Potek nagradne igre in razglasitev nagrajencev

V komentarju odgovori na vprašanje označi prijatelja in sodeluj za zastonj vstopnice, cd/majico, papirčke. . Organizator bo izbor objavil na časovnici svojega Facebook profila. Z pravilnim komentarjem izpolnjuješ pogoje za sodelovanje v nagradni igri.

V petek, 19.4.2019 23.59h se nagradna igra konča in v soboto 20.4.2019 bomo razglasili naključno izžrebanega nagrajenca/ko, ki bo prejel nagrado.

Vsi sodelujoči se s sodelovanjem v aplikaciji strinjajo, da lahko objavimo njihovo ime iz profila s katerim ste sodelovali v nagradni igri, na Facebook strani https://www.facebook.com/Reggae.Si/, in na spletni strani www.reggae.si

4. Rezultati žrebanja, nagrade in prevzem nagrad

Vsi nagrajenci bodo objavljeni na Facebook stranihttps://www.facebook.com/Reggae.Si/. Pred izročitvijo nagrad mora organizator s strani nagrajencev v roku petih (5) ur po razglasitvi prejeti potrebne osebne podatke :Facebook uporabniško ime, ime in priimek, email naslov.

Posredovanje vseh teh podatkov na mail je pogoj za izročitev nagrade prejemniku.

Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, nagrade niso prenosljive, zamenjava nagrade ni mogoča. 

Nagrade:

Majica + 2x vstopnica + papirčki
CD + 2x vstopnica + papirčki

6. Odgovornost

Organizator ne nosi nobene odgovornosti, niti ne sodeluje v sporih glede lastništva izžrebanih nagrad. Vsi spori, povezani s pravicami okrog lastništva izžrebanih nagrad, ne bodo imeli nobenega vpliva na pravilo, da organizator dodeli nagrado tisti osebi, ki je organizatorju poslala svoje podatke v skladu s temi pravili. Organizator bo nagrado v skladu s pravili izročil osebi uporabnika oz. njeni uradno pooblaščeni osebi, katere podatki bodo navedeni v elektronskem sporočilu, ki ga organizator prejme od nagrajenega. Organizator ne prevzema nobene in nikakršne odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema in koriščenja nagrade, s čimer se sodelujoči s pristopom k tej nagradni igri izrecno strinjajo. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje družabnega omrežja Facebook ter posledice nedelovanja, ne glede na razloge nedelovanja. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje ali nepopolno delovanje elektronske pošte in internetne povezave sodelujočega ali nedelovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe ali neznanja uporabe storitev. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), organizator lahko odpove nagradno igro. O tem mora prek medijev obvestiti udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za morebitno nastalo škodo.

7. Pravila nagradne igre

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci potrjujejo, da so seznanjeni s temi pravili in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradne igre bo organizator sodelujoče obveščal z objavami na Facebook strani https://www.facebook.com/Reggae.Si/ vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca.

9. Varovanje osebnih podatkov

Organizator bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izročitve nagrade. Organizator se zavezuje, da podatki, ki jih bodo nagrajenci posredovali, ne bodo predani v roke tretji osebi ali kakorkoli drugače uporabljeni v nasprotju z zakonodajo Republike Slovenije, razen če je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre oz. neposrednega trženja.