ROOTSINSESSION & FRIENDS PRESENT: SOUL REBEL VII INNA SOUNDSYSTEM STYLE

Tudi letos nam bo ekipa RootsInSession s prijatelji pričarala nepozaben večer, kjer se bomo lahko naužili, naposlušali in plesali na glasbo najbolj prepoznavnega ambasadorja reggae glasbe na svetu! Skoraj zagotovo ni več koščka zemlje na svetu, ki ne bi poznala velikega Robert Nesta Marleyja. Ali če se izrazimo z besedami glasbenika Macka B-ja, "Everybody loves Bob Marley"! Tradicionalni poklon, ki nam ga že enajsto leto zapored pripravlja ekipa RootsInSession, bo 7. februarja v ljubljanski Gali Hali, na Metelkovi!

Če ste bili lani z nami na praznovanju, se boste zagotovo strinjali, da govorimo o nepozabnem večeru, z obilo emocij, dobro glasbo in nasmejanimi ljudmi. Skupina Brain Holidays nam je največje glasbene hite Bob Marlya postregla z vrhunskim nastopom! Kako smo se zabavali si lahko pogledate tudi v fotogaleriji na FB strani ekipe RootsInSession - SOUL REBEL VI. LIVE with BRAIN HOLIDAYS ali pa še bolje, samo POGLEJTE si spodnji video!

In če je kdo mislil, da nas bo ekipa RootsInSession letos pustila na cedilu, se je motil!

Tradicionalni poklon ikoni reggae glasbe Robertu Nesta Marleyju, letošnji Soul Rebel VII bo še najbolj poseben do zdaj, saj bomo na odru videli pet slovenskih glasbenikov, ki se bodo skupaj z množico poklonili velikanu "inna di soundsystem style." Vseh pet aktivnih glasbenikov se bo letos poklonilo borcu svetovnega kova, vsak posebej bo tako postregel z eno ali več od Marleyjevih pesmi, slišali pa bomo tudi nekaj njihovega avtorskega materiala. Za mikrofon bodo prijeli ANIИA, Bereka - Rebeka Bogataj Music, Tadiman, Mate BRO in Buda, podporo za gramofoni pa bodo prispevali Dr, Selecta Bancho, OhoRoho ter gostitelji večera RootsInSession. Da bo vse skupaj zavito v lep paket, pa bo s svojimi vizualizacijami poskrbel vj MESEC! Poslušali bomo lahko roots, dub, rocksteady, reggae, ska, drumnbass, jungle, hiphop, dubstep ter hiphop ritme in še veliko več! Vstopnice so na voljo v predprodaji v Gali Hali, na sam dan dogodka pa bo za vstop treba odšteti 10 evrov. A bodimo realni, za pet vrhunskih pevcev in glasbenikov, ostalih selektorjev ter cel kup največjih hitov največje legende reggae glasbe je vstop praktično zastonj! Zato upamo, da se nam boste pridružili na plesišču, kjer se bomo skupaj z ekipo RootsInSession in prijatelji, kakor se to spodobi,  poklonili Velikemu Bob Marleyju.

Se vidimo v četrtek, 7. 2. 2019, ob 23h v Gali Hali! Več o samih nastopajočih in dogodku pa najdete na uradnem Facebook dogodku - SOUL REBEL VII ★ Inna Soundsystem Style!