Za prvi sound system dogodek v letu 2019 pri nas bodo poskrbeli pri platformi Massive! Počasi nam prihaja v navado, da so pravi sound system dogodki, vsaj v zimskih časih, doma v KUD Channel Zero.

 

 


Platforma Massive!, ki se trudi za razvoj sound system kulture, v sodelovanju z Dub Labom ponovno pripravlja poslastico za vse ljubitelje glasbe. Tokrat se po Dubbing Sun Sound Systemu vrača domači Boris Sound System. Kot je že v navadi poleg domače podpore, za kar sta tokrat odgovorna RawLand in Konseki, prihaja v goste tudi tuji producent.  Po avstrijskih Dubbing Sun, ki so prišli s svojim systemom, Higher Meditationu iz Francije, Naramu iz Nove Zelandije in vrsto domačih gostov tokrat iz Belgije prihaja talentirani Unlisted Fanatic.

 

Unlisted Fanatic morda na prvo žogo ne zveni prav znano, a njegova glasba govori drugače. Kot sam pravi, se ne posveča prav dosti socialnim omrežjem in svoj čas poleg v družino, vloži raje v glasbo. Pravi, da je videl preveč glasbenikov, ki so bili pravi zvezdniki na socialnih omrežjih, na odru se pa niso znašli. Pristop, ki nam je zelo všečen in nas le podžge, da ga slišimo tudi sami v živo. Pred kratkim smo z njim opravili intervju v katerem razkrije kar 5 projektov za leto 2019, kateri so to in kaj imajo z njimi Earl 16, YT ter Sandeeno. Razgovori se tudi, zakaj ne potuje več toliko, kako je spoznal Micah Shemaiah, kateri vzorniki so mu najbližje in kako je hip-hop zaznamoval začetke njegovega udejstvovanja. 
 

Unlisted Fanatic, čigar rojstno ime je Martin, je tudi lastnik glasbene založbe Sir Runnin’ s katero sodeluje z veliko različnimi glasbeniki. Paul Fox, Barry Haprone, Carlton Livingston, Brother Culture, Micah Shemaiah, Lyrical Benjie če naštejemo le nekaj njih. Pohvali se lahko tudi z nastopi na nekaterih največjih festivalih v Evropi, kot na primer Reggae Geel (B), Rottotom (Spa), Fusion Festival (Nem). Rock & Solex (Fra), …  

 

 

 

 

 (Foto P.K. Photography - www.polonakumelj.com)

Raw Land je slovenski producent, ki je poleg kulinaričnega ustvarjanja našel svoj klic tudi za mešalno mizo. Zadnje čase sicer predan dub-step glasbi, v sklopi založbe DeepEnd!, a za ta večer se vrača nazaj k dub/reggae selekciji. Zagotavljamo, da ne boste razočarani nad globokim bassom in presijo v prostoru, ko si bo dal duška na Boris Sound Systemu.(Foto: Maša Gojić)
Koneski se čedalje bolj uveljavlja in išče svoj prostor na sceni. Začel je kot član LjubljanJah Vibes kolektiva, v zadnjem času pa ga je čedalje več opaziti na Massive! dogodkih. Bil je tudi tisti producent, čigar glasbo je kot prvenec izdala lani nastala založba Massive! Sound records, ki deluje v sklopu platforme Massive! The Story od Dying Sun je bil le začetek in v prihodnosti se nadejamo še več njegove glasbe.
DO FACEBOOK DOGODKA VAS PRIPELJE KLIK NA SPODNJO SLIKO