Če ravno je dejaven šele dobrih pet let, je Parly B pustil lep pečat tako na domači, kot tudi na mednarodni sound system sceni. Le vprašanje časa je bilo, kdaj bo nadgradil svoj EP iz leta 2016 "This Is Digital" in izdal album. Parly B v sodelovanju z glasgowsko založbo Scotch Bonnet Records ponosno predstavlja debitantski album Lyrics Spree.

 

 

Blagoslovljen z glasom, ki po globini spominja na Bounty Killer-ja, obenem pa tudi na velikana Dennis Alcapone-ja. Je naraven MC, kateremu nikoli ne zmanjka idej ali rim in naravnost blesti pred mikrofonom. V njegovih nastopih lahko pričakujete veliko digitalnih ritmov in enako mislečih izvajalcev kot so Danny T & Tradesman, Stalawa, Interrupt and Mungo’s Hi Fi.

 

 

 

V skladbah na debitantskem albumu Lyrics Spree prevladujejo ritmi, ki spominjajo na glasbo 80ih z značilno brass-vodenim zvokom značilnih za britanske sound systeme. Na albumu najdete tudi MC-ja prepoznavnega systema Mungos Hi-Fi. Prav tako lahko slišite sodelovanje z Danny T & Tradesman, kot tudi z Interrupt-om. Vse skupaj (z remixi) je na albumu 10 pesmi, na voljo je tako v digitalni kot tudi vinilni izdaji. Uradni izid albuma je 23.11.2018!

Lyrics Spree je dovršen UK dancehall album, z nalezljivimi rimami, ki kar letijo v smeri poslušalca.