Ekipa MASSIVE! se vrača na Dub Lab!

 

Po več kot letu dni in nepozabni zabavi, ko je ekipa MASSIVE!, podkrepljena z Boris Sound Systemom, gositla enega bolj prepoznavnih producentov novodobne t. i. digital produkcije Narama, se vračajo z novo zabavo v sklopu petkovih Dub Labov. Tokrat iz Velike Britanije prihaja Higher Meditation!

 

555

 

Ekipa MASSIVE! si je v kratkem času uspela priboriti zaupanje in svoje sledilce s svojimi kvalitetnim delom. Bodisi naj bodo to "spontanke", ko na vrat na nos postavijo "Borisa" v Lepi Žogi, do koncertov, novoustanovljene založbe, do pravih dubwise seans, ki jih ponavadi priredijo prav v sodelovanju z Boris Sound Systemom. Tokrat se le te obetajo malo bolj pogosto in za začetek "zimske" sezone se vračajo v Channel 0, tudi tokrat podkrepljeni z Boris Sound Systemom.

 

 

Higher Meditation

Higher Meditation, znan tudi kot Young Addis morda ni zveneče ime, ki bi vam prižgal žarnico "iz prve" v glavi. A, da njegovo glasbo vrtijo imena kot so Iration Steppazh, King Shiloh, Channel 1,... pove pravemu ljubitelju Sound Sytem kulture več kot dovolj! Če še omenimo, da se izobražuje in deluje v Vibronics Studiu pod pokroviteljstvom legendarnega Steve Vibronicsa, mislimo, da doda zadosti h kredibilnosti producenta in le dokazuje, za kako talentiranega glasbenika gre.

 

 

Higher Meditation se je sicer rodil v Franciji, a težnja in želja delovanja v dub industriji ga je peljala v obljubljeno deželo vsakeg dub fanatika, Veliko Britanijo. Potem, ko je v otroštvu igral bas kitaro in saksofon, je že pri svojih 16. odkril svojo pravo strast, dub glasbo. Tam je našel zatočišče v prej omenjenem Vibronics Studiu, kjer mu je sam Steve Vibronics pustil v uporabo svoj studio med vikendi, ko ni bilo nobenega tam. Njegova prva izdaja datira v leto 2016 za Skank o'clock založbo in do danes je izdal 4 projekte, zadnje dve izdaji celo za svojo lastno založbo. Prav tako je naredil svoj Sound System, ki ga je poimenoval po sebi.

 

Poleg Higher Meditation-a bo isto noč prav tako nastopal talentirani slovenski producent Koneski. Producent ki se je podpisal prod prvenec Massive! Sound record založbo z EP-jem The Story of Dying Sun. V zadnjem času je postregel z veliko lastne produkcije in ne dvomimo, da ima še veliko za pokazati!

 

 

Če imate radi Sound System kulturo, težke base prežete z efekti, skoraj militantne stepperz koračnice, potem je Dubwise MASSIVE! with Higher Meditation zabava, ki je ne smete zamuditi! Se vidimo v petek 26.10.2018 na posebnem Dub Labu in na Boris Sound System masaži.