Pred kratkim ustanovljena skupina B.O.E.M., predstavlja svoj debitantski album. Nekakšna reinterpretacija "roots reggae" glasbe, skozi 10 avtorskih pesmi, obogatenih z lastnimi zgodbicami in izkušnjami. 

 

B.O.E.M. so: Bruno Orioli - vokal, Enrico Massari – bass kitara, Nicola Valtancoli – bobni, Ermanno Fabbri – lead in akustična kitara, Nicolò Missiroli – klaviature.

B.O.E.M. projekt se je začel konec leta 2016, ko je Enrico Massari dobil idejo in sestavil skupino iz samih priznanih italijanskih glasbenikov. Misija je bila le posneti glasbenike in ne nastanek skupine. Po le treh dnevih vaj se je rodil album in bolj pomembno, brez predhodnega dogovora ter čisto naravno, se je rodila skupina. Brez začrtanih žanrov in visoko letečih načrtov skupina še kar obstaja in se pripravlja na promocijsko turnejo novega albuma. 

Cover cd BOEM

Deset pesmi, ki ujamejo vrednost besedil in melodije v "folk" glasbenem slogu o bolečini, ljubezenskih tegobah, begu pred preteklostjo, predvsem pa želji o tem, da bi ljudje znali ceniti trenutek. Ta trenutek! Nekakšna kombinacija balad Kenny Rogersa in Roger Millerja, s ščepcem priokusa Beres Hammonda in Freddie McGregorja. Na trenutke lahko celo zaznate nežen opomnik na Sam Cooka in celo Bob Marleyja. 

Album je bil posnet v Loris Ceroni Le Dune Studio, za aranžmajem pa stoji Ohm Guru. Zmiksan je bil v Albarosie Schenhen Studiu v Kingstonu in masteriziran v Peerless Mastering Studiu v Bostonu.  

Album je na voljo na vseh platformah v digitalni obliki, kot tudi na Cdju.


Kontakti
skupina: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. - +39.3397544724
zalozba: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. - +39.3384220080
press: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.