Brain Holidays skupina ni nikakršna neznanka pri nas, saj so kar pogosti gostje v Sloveniji. Tudi na naših straneh smo vam jih že predstavljali (TUKAJ), kot tudi v sodelovanju z ekipo RiddimOperator Oddaja posneli video intervju. Verjetno gre trenutno za najaktivnejšo hrvaško reggae skupini, kot tudi eno najinovativnejših. Prav z zadnjim projektom prikazujejo le-to. Izdali so posebno edicijo prejšnjega albuma z osveženimi podlagami.

 

 

Remiksano izdajo "System Erorrja" so zaupali številnim priznanim producentom, ki nastopajo širom sveta, med njimi pa lahko najdemo tudi slovenske predstavnike, bolj natančno predstavnika - Roots in Session Sound. Poleg njiju se pojavijo še domači producentje iz Hrvaške, Dr. Obi, Jah Billah, Banana Zvuk. Najdete lahko tudi znamenitega Perch Neila, človeka, ki že več kot 30 let vodi britanski kolektiv Zion Train, kot tudi Krak in Dub kot predstavnike Francije.

BHremixČe vam je bil všeč album "System Error", o čemer ne dvomimo, vam bodo definitivno tudi "Sxstem Error - Remix Side" z malo bolj poskočnimi in svežimi melodijami in predelavami. Kot nalašč za prihajajoče poletje, kaj ne?