Jeo Da Dancer
Jeo rojen kot Jevonnie Flemming je priplesal na svet 24. januarja, 1991. Odraščal je v Brooklynu, sam pa je otrok, ki mu že od drugega leta starosti po žilah teče vse, kar je ritmičnega. Tudi njegova starša sta se kot mlajša ukvarjala s plesom in to se je nadaljevalo tudi pri sinu. Zanimanje je pokazal že pri mladih letih tako za glasbo kot tudi za ples, njegova največja inspiracija pa je bil kralj pop glasbe, Michael Jackson. Jeo je ure in ure preučeval in treniral, se učil koreografije in potem vse to pokazal v šoli, na zabavah in predstavitvah med tem pa je iz mladega odrasel v profesionalnega plesalca in koreografa. En izmed njegovih vzdevkov je tudi "The Dancehall King of Pop". Njegov največji dosežek in spomin je zagotovo nastop na legendarnem odru Apollo Theatre gledališča, ko je na amaterskem večernem dogodku "Amateur Night at the World Famous Apollo Theatre" navdušil množico in domov odkorakal s prvim mestom in zmago. No, seveda to ni bila njegova edina zmaga. Jeo se lahko pohvali z več zmagami na tekmovanjih, tako lokalnih kot svetovnih, domov pa je kot za šalo odnašal pokale in denarne nagrade. Čeprav je vse kazalo na zagotovljen uspeh, se je vse skoraj končalo leta 2012, ko je bil udeležen v incidentu, ki ga je za dlje časa prikoval na bolniško posteljo, prav tako pa so mu morali z žico popraviti zlomljeno čeljust! Vseeno ga to ni zmotilo, resno je jemal svoje poslanstvo, treniral je še več in kmalu zmlel vse ovire, ki so mu bile postavljene na pot. Sanje je imel vedno pred seboj in kljub slabim napovedim se je razvil iz mladega fanta v odraslega profesionalca, ki je spisal svojo lastno koreografijo življenja.
 

Učiti ples je bila njegova sprostitev, najprej je učil mlajše sorodnike, pomagalo pa je tudi to, da prihaja iz ustvarjalne družine. Njegova mlajša sestra se je uveljavila kot profesionalna dancehall plesalka, bila pa je tudi njegova prva in najpomembnejša učenka. Učenje plesnih korakov in to, da je postal koreograf, je Jeo omogočilo razvoj lastnega stila in mešanje različnih tehnik od uličnega jazz-a, hip hop-a, dancehall-a pa vse do salse. Skupek vsega tega pa se izraža danes, ko je Jeo postal eden najbolj iskanih koreografov. 

Jeo ali bolje Jeo Da Dancer, kot si je sam nadel ime, je koreografiral več sto glasbenih videov, v nekaterih pa se pojavi tudi sam. Z vedno več priporočili pod njegovim rokavom pa si Jeo predvsem želi prodreti na internacionalno sceno. Med drugim je tudi voditelj lastnega televizijskega segmenta "Dancers Corner". Poleg plesa pa rad ustvarja tudi glasbo. Je tekstopisec, DJ in tudi raper. S svojimi besedami pove, da samega sebe vidi še dolgo v glasbeni industriji in si želi, da bo skozi čas tudi sam postal del glasbene in plesne zgodovine, ob tem pa bo z vsemi ljudmi na svetu delil svojo ljubezen in strast do ustvarjanja.

Več o plesalcu najdete na njegovi uradni Facebook strani: Jeo Da Dancer