Sublime; zelo dobro, lepo, prijetno; Vse to so pridevniki, ki označujejo in povezujejo tudi glasbo nastopajočih. Punk, reggae in ska zvoki Elvis JacksonRed five point star in Raggalution bodo ustvarili nepozabno glasbeno poslastico!

 

 

 

 

Reggae.Si bo v sodelovanju z organizatorjem dogodka podelil vstopnico enemu srečnežu! A, da tokrat malo spremenimo pravila klasičnih nagradnih iger in ker smo ravno v času decembrskega ravnodušja in obdarovanj, vam omogočimo, da karto nekomu podelite kar vi! Označite prijateljico ali prijatelja, za katerega bi želeli, da se vam pridruži in z malo sreče boste nekomu podarili zastonj vstop na prireditev! Z veliko sreče pa vas bo taisti prijatelj označil nazaj in boste v žrebanju sodelovali tudi sami. Nagradna igra poteka na našem Facebook profilu in velja le oznaka pod prvo (originalna) objavo, ki jo najdete tudi pod tekstom.

 

 RAGGALUTION

 

(Vir: Facebook)


Revolucija in reggae!
Kranjska crossover reggae zasedba zelo aktivno koncertira tako doma kot v tujini. S svojim drugim albumom Gatekeeper, ki je bil izdan v letošnjem letu, prejema odlične kritiške recenzije in dobre odzive publike. Raggalution prinašajo toplino svežino polno energije zapakirano skupaj s pozitivnimi vibracijami.

 

 

ELVIS JACKSON

(Vir: Facebook)


Slovenska ska-punk-reggae-metal-rock zasedba Elvis Jackson že skoraj 20 let skrbi za ekstra energične koncertne nastope doma in v tujini, njihov unikaten odrski performans, 6 studijskih albumov in poseben pristop k “neplavalkam” na nastopih pa vodi naravnost pod in na Elvis Jackson oder!

 

 

 

RED FIVE POINT STAR

(Vir: Facebook)


Trije studijski albumii, “live” album s Trnfesta, dvajset let delovanja, nešteto koncertnih turnej, kjer so se mudili tako po Evropi, Afriki in Ameriki, projekt z Big Bandom Vrhnika ter kreativni premor s koncertnih prizorišč, po katerem se Red Five Point Star vračajo ravno tja, kjer najbolj blestijo – na oder in v družbo svojih pajdašev!

 

Nagradna igra se zakluči v ponedeljek 11.12.2017 ob 9.00 ko bo tudi objavljen nagrajenec.

Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/144054299564444/