Za vas smo na naši Facebook strani pripravili NAGRADNO IGRO v kateri lahko zadanete vinilno ploščo prve slovenske dubstep kompilacije!

 

Pred kratkim je izšla prva slovenska dubstep kompilacija o kateri smo pisali tudi na naši spletni strani! Gre za 12- inčno vinilno ploščo DeepEnd! - Chapter I., ta pa je z malo sreče lahko tudi vaša! Vse kar morate narediti za sodelovanje je, da na naši objavi, na Facebook strani stisnete gumb "like", delite objavo in se "pofočkate" pod komentarje. V ponedeljek zjutraj pa bomo mi naključno izbrali nekoga od vas, ki bo to ploščo prejel! Preprosto, kaj ne!? 

 

Pridruži Se

Reggae.si je naš portal. In ko rečemo nas mislimo na vse , ki smo kakorkoli povezani s slovensko reggae sceno. Portal je narejen v dobrobit slovenski reggae sceni in vsem, ki ste s tem povezani. Želimo si, da bi tu organizatorji oglaševali dogodke, izvajalci pa predstavljali svoje projekte.
En sam posameznik ne more spremeniti veliko, če pa stopimo skupaj in vsak prispeva manjši delež,  pa lahko premikamo gore.
 
Vabljeni vsi, ki bi pomagal, ki imate kaj za predstavit, ki imate ideje in bi radi bili dela tega, da nam pišete na info@reggae.si
lol

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries